När träden talar till oss

När träden talar till oss

Lär dig använda träden som kraftkälla & vägledning till ditt inre Jag


"När träden talar till oss" är en bok vars budskap kommit till mig under mina promenader i skog och natur. Budskapet har jag vävt samman med den naturmedicinska kunskapen och synsättet att kropp, själ och ande hänger ihop med och påverkar allt och alla i hela universum. Mina upplevelser och undersökningar under mina promenader har fördjupat den kunskapen ytterligare, vilket jag haft nytta av när jag skrivit boken.


Med boken vill jag påminna om att vi människor inte är separerade från naturen, utan att vi är en del av den. När vi säger att vi tappat kontakten med naturen så är det i själva verket oss själva vi tappat kontakten med. Genom naturen och träden kan vi återfå kontakten med oss själva och vårt inre Jag.


I boken kan du följa min personliga process och ta del av det jag naturligt gjort i kontakt med naturen och träden. Jag gör symboliska jämförelse mellan träden och människan, berättar om den naturliga livscykeln som påverkar oss hela tiden och som kan ses i naturen över ett år. Boken förmedlar också budskap från träden om hur de kan hjälpa, stärka och hela oss och jag delar olika övningar som kan hjälpa dig att själv få en djupare kontakt med träden och naturen.


Med boken vill jag inspirera dig till att själv börja undersöka, uppleva och förnimma träden och naturen genom alla dina sinnen, så att du kan fördjupa eller återknyta kontakten med naturen, dig själv och ditt inre Jag där all den visdom du behöver finns tillgänglig.


Trädkompensation

För att kompensera för de träd som går åt att trycka boken har jag valt att, genom Better Globe, varje månad köpa träd som planteras i östra Afrika.


Köpa boken


Pris: 180 kr + frakt.


Frakt: Jag använder postens blåa vadderade portopåsar.

1-2 böcker 62 kr, 3-5 böcker 79 kr, 6-> skicka förfrågan


Fyll i formuläret nedan för att beställa.

Betala därefter bok + frakt antingen genom

Swish 123 653 8094 eller BG 5792-4052

Ange ditt namn och trädbok som betalningsreferens. Skriv gärna om du vill ha den signerad.


OBS Tänk på att det tar några dagar innan jag ser din betalning på mitt konto om du betalar via BG.


När din betalning är mig tillhanda är din bokbeställning helt klar och du får ett bekräftelsemail.


För kännedom. Leveransen sker 3-5 dagar efter du fått bekräftelsemailet.


När du beställer boken läggs du med på min maillista och mottager då två gratis meditationer att ladda ner.

 
 
 
Skickas med post
Hämtas på Björkholmsvägen 15, Eneryda
 
 
 

Med önskan om god läsning


Johanna

Läsare berättar:

"Givetvis köpte jag boken av Johanna så fort jag kunde. Har sett fram emot denna ett tag då jag för några år sedan gick kursen med trädmeditationerna och tyckte att den var väldigt givande. Nu är det så att jag har en lite dotter på sju år som tydligen också är väldigt intreserad av träd. Hon har inte lärt sig att läsa ännu dock så jag trodde inte att denna boken var något för henne.

Men fel hade jag.

En dag när hon kom hem från skolan, jag hade läst ett kapitel ungefär. Den låg på bordet i vardagsrummet och plötsligt var den borta. Hon hade tagit den och tyckte att hon kunde få läsa den först.

Nu har hon läst den och hon bara älskar alla bilderna. Vi har pratat om den lite och det mest utmärkande hon säger är att träden ger henne lugn."


Kvinna 41 år

"Hej Johanna!

Jag har läst din bok och den berör. Jag älskar ditt sätt att skriva utifrån din sårbarhet och på ett så vackert sätt förmedla trädens viktiga bidrag till mänskligheten! Har lånat ut boken till en av mina coachingklienter, en ung kvinna som älskar naturen, och jag känner starkt att hon kommer att få stor läkning av din bok.

Kram"

Anneli Påmark

"Vill passa på och säga att boken är helt underbar och även dina videofilmer. Jag har fått så mycket inspiration och glädje av detta 💕😊"

Christine Gustafsson


"Läser lite i taget.

Känner kraftfullheten. Och din passion som smittar. Så mycket gratis energi vi kan tanka från skogen. Väl beskrivet i boken om de olika trädens uttryck och karaktär. Om vad det gett dig. Intressant att ta del av din väg.

Tack, Johanna 💚"

Catarina Persson

Hela människans hälsa och välmående