När träden talar

 

När träden talar till oss

Lär dig använda träden som kraftkälla & vägledning till ditt inre Jag

 

"När träden talar till oss" är en bok vars budskap kommit till mig under mina promenader i skog och natur. Budskapet har jag vävt samman med den naturmedicinska kunskapen och synsättet att kropp, själ och ande hänger ihop med och påverkar allt och alla i hela universum. Mina upplevelser och undersökningar under mina promenader har fördjupat den kunskapen ytterligare, vilket jag haft nytta av när jag skrivit boken.

 

Med boken vill jag påminna om att vi människor inte är separerade från naturen, utan att vi är en del av den. När vi säger att vi tappat kontakten med naturen så är det i själva verket oss själva vi tappat kontakten med. Genom naturen och träden kan vi återfå kontakten med oss själva och vårt inre Jag.

 

I boken kan du följa min personliga process och ta del av det jag naturligt gjort i kontakt med naturen och träden. Jag gör symboliska jämförelse mellan träden och människan, berättar om den naturliga livscykeln som påverkar oss hela tiden och som kan ses i naturen över ett år. Boken förmedlar också budskap från träden om hur de kan hjälpa, stärka och hela oss och jag delar olika övningar som kan hjälpa dig att själv få en djupare kontakt med träden och naturen.

 

Med boken vill jag inspirera dig till att själv börja undersöka, uppleva och förnimma träden och naturen genom alla dina sinnen, så att du kan fördjupa eller återknyta kontakten med naturen, dig själv och ditt inre Jag där all den visdom du behöver finns tillgänglig.

 

 

Köpa boken

 

Jag har valt att ha förköp av boken för att inte ha ett lager liggande. Beställ och betala din bok senast den 20:e varje månad. Därefter trycks boken och skickas ut.

Pris: 180 kr

Frakt: 1-2 böcker 45 kr, 3-5 böcker 69 kr, 6-> skicka förfrågan

 

Fyll i formuläret nedan för att beställa.

Betala därefter bok + frakt antingen genom

Swish 123 653 8094 eller BG 5792-4052

Ange ditt namn och trädbok som betalningsreferens.

 

När din betalning är mig tillhanda är din bokbeställning helt klar och du får ett bekräftelsemail.

 

Alla betalda beställningar gjorda till och med 9 september kommer tryckas samtidigt som böckerna till boksläppet den 15 september, så gör din beställning redan idag för att få den till boksläppet.

 
 
 
Skickas med post
Hämtas på Björkholmsvägen 15, Eneryda
 
 

Boksläpp 15 september

Eneryda filialbibliotek kl. 19.00

Varmt välkomna!

Med önskan om god läsning

 

Johanna

Livsspiralen © 2015