Andra produkter

 

Produkter

 

Meditationer för inre kraft och frid

 

Fem kraftgivande naturmeditationer med musik som hjälper dig finna inre ro och frid.

 

  1. Avslappning 6:45

En kort avslappning som stillar din kropp och ditt sinne. Bra att göra innan andra vägledda meditationer eller för att komma ner i varv efter en stressig dag.

 

  1. Bergets Frihet 36:04

Sätt dig i kontakt med himmel och jord, låt bergets dova ton och vibration sprida sig in i din kropp och ditt sinne, släpp allt gammalt, alla rädslor och lyssna till bergets visdom när du tittar på ditt liv ur ett perspektiv från bergets topp. Känn friheten och styrkan berget skänker dig!

 

  1. Din inre kraftplats 20:24

En inre kraftplats kan hjälpa dig att släppa på skräp, spänningar och stress, stilla tankarna, komma ner i kroppen och bli mer närvarande, Verkar avslappnande på kropp och sinne, renar energin och höjer din vibration. Du laddas med ny kraft och energi!

 

  1. Din inre trädgård 34:33

Följ med in i din egna inre trädgård. Du vägleds i skapandet av den, du får undersöka de olika delarna och vad de står för. Du får omskapa och förändra det du känner behöver ändras. Du kan ladda ny kraft och energi på din säkra, trygga plats och ta emot budskap från ditt inre i din trädgårds postlåda.

 

  1. Din inre skog 26.20

Du får bekanta dig med din alldeles egna inre skog och med alla ljud, dofter, invånare och vyer som bara finns just här. Låt vatten smeka dig, solen kyssa dig och låta brasans dansande lågor och sprakande ljud stilla dig. I din inre skog är du alltid trygg och omfamnad av djuren och naturen. Finn och upplev friden i din inre skog!

 

Meditationerna är i mp3- format som du laddar ner till din dator eller telefon.

 

Pris: 200 kr

 

Du betalar via köp nu-knappen nedan.

När du betalat skickas du automatiskt till en sida där du kan ladda ner filerna till din dator/telefon.

Ord om mina meditationer

"Både jag och min annars rastlösa son njuter av dina meditationer och lugna röst!!! Han hyssjar mig direkt om jag kommer in när han lyssnar på dig:-) Tusen tack! Nu ska jag lyssna på berget! Kram"

Kvinna 50 år

Om Din inre trädgård

"Tack Johanna för en alldeles fantastisk meditationsstund. Det blev en stark stund för mig där jag upptäckte förändring och positiv utveckling hos mig själv. Samt även ett par tankar om vad jag kan tänka på framöver. Förutom en skön lugn stund. Gott."

Yvonne

Om Andningsmeditationen

"Precis vad jag behövde idag. Tack."

Kvinna 45 år

Livsspiralen © 2015