Klienter berättar

 

Klienter berättar

"En helt magisk, fantastisk upplevelse att under ett gigantiskt träd, bland andra magiskt gigantiskt stora talande träd, nu ligger ner på marken och i ett samspel med Johanna, Moder jord och fågelsång, får uppleva att gamla präglingar, trauman och tråkiga livsupplevelser avlägsnas, tonar ut och försvinner ur min kropp. En lättnad som är oförglömmerligt!


Till saken hörde att jag innan av Johanna gått omkring bland denna oas av träd, lärt mej att lyssna till vad dom har att berätta för mej o berikats av deras kunskaper och uppfyllts av deras visdom.

Tack Johanna för att jag fått lära känna dej lite med och genom att vi även möttes i qi-gongen! Allt detta kommer att för evigt stanna i mitt ❤️-a."


Ellinor Brenje"Gotland -Sunshine Week.

Mitt första möte med Johanna var på Gotland 2016. Jag hade hört talas om hennes behandlingar och bestämde mig för att ta en.

Vår behandlingsplats var utomhus under en jättestor lönn. Trädkronan böjde sig runt oss och miljön var läkande i sig. Otroligt vackert. Fågelkvitter, ljumna vindar och solsken. Fantastiskt att kunna lägga sig på en massagebänk i den här miljön.


Jag upplevde Johannas behandling som väldigt behaglig och stundtals smärtsam. Hon fann alla mina dolda blockeringar som satt sig i min kropp. Helt otroligt, när vi nådde dessa punkter hjälpte hon mig ta reda på vad de handlade om och hjälpte mig att släppa taget om dem. Och det kändes så befriande. Efter behandlingen kände jag mig euforisk och väldigt lätt. Både i kropp och själ.

Jag rekommenderar verkligen Johannas behandlingar för de är något utöver det vanliga."


Maria Andreasson ,Borås"Det har helt klart hjälpt mig. Jag har blivit mer avslappnad och börjar så smått lyssna på min kropp. Det har varit bra att komma till insikt om hur min kropp mår. Jag har inte ont längre och mår även bättre själsligt, vilket gör att man ser positivare på jobbet, ja allting! Fördelen med massage på jobbet är att man blir färdig till det."


Siv     

 


"Jag har blivit mer avslappnad och jag har fått tips på hur jag ska bemöta negativa tankar. Du kan din sak, du hittar till och med tillfälliga "defekter" på mig innan jag själv tänkt på dem. Men du vet också hur du skall behandla dem.”                   

Anette O

 


"Jag kände mig 20 kg lättare efter sessionen"

Kim Winnberg

 

 

"Redan efter första behandlingen kände jag mig som en ny människa. Johanna hjälpte mig att släppa saker som jag burit på under hela mitt vuxna liv."

Linda Nyberg

 


"För ett tag sedan var jag hos Johanna för kropps-kommunikation. Jag som håller på att utveckla min egna mediala förmåga hade hört att det här skulle vara en spännande och givande behandling.

Att jag sedan haft en massa oförklarliga problem med min mage gjorde mig ännu mer intresserad, kanske fanns det något djupare problem. Johanna hittade olika lager av problem kring mitt magchakra, hon hjälpte mig att frige dessa vilket har gjort att min mage känns mer avslappnad än tidigare. Jag kan rekommendera denna behandling där Johanna hjälper dig att kommunicera med ditt undermedvetna."

 

Patrik Svensson

Hela människans hälsa och utveckling

Livsspiralen © 2019