Intuitivt guidad behandling/session

 

Intuitiv guidade behandling/session

En intuitivt guidad behandling/session kan se ut på många olika sätt.

Redan när tiden bokas finns det klart i besökarens system vad som är klart att friges och arbetas med. Det kan visa sig genom händelser och situationer som du på olika sätt reagerar på med tankar, känslor och fysiska symtom.

 

Jag har många olika metoder och verktyg att använda mig av. Vilket eller vilka av mina verktyg jag använder i behandlingen/sessionen blir jag intuitivt guidad med av din kropp och ditt system.

Ibland blir det ren massage, ibland med akupressur. Andra gånger är det helande samtal eller vägledda meditationer. Ibland energibehandlingar som healing, balansering av chakran, punkter och energisystemet. Ibland blir det mentalt och känslomässigt frigivande sessioner eller regressioner. Och ytterligare andra gånger jobbar vi med fysiska övningar. Oftast blir det en blandning av flera.

 

Jag har även lagt märke till att jag mer blivit vägledd till att ha behandlingarna/sessionerna utomhus. Naturens helande kraft ger då stöd och hjälper då till i processen. Givetvis är der väderrelaterat och sker i kommunikation med dig som besökare.

Kommunikationen oss emellan är en central del under hela behandlingen/sessionen för att skapa medvetenhet, trygghet och delaktighet.

Din egna delaktig och medvetenhet är viktig för att en förändring ska vara möjlig.

 

När du väljer att ta en intuitiv behandling/session, väljer du att ha tillit till att din kropp och ditt system vet precis vad du behöver för att du ska må bra på alla plan av ditt varande. Det ger en mer fri och öppen behandling och session som låter ditt undermedvetna visa steg för steg vad som är bäst för dig i stunden.

 

Efter en behandling/session känner de flesta lättnad, lugn, glädje och andra positiva känslor. Många känner även mer kraft och mindre eller ingen smärta alls efteråt.

 

Att jobba över tid ger inte bara positiva inre förändringar och mer kraft till livet och dina val. Det ger också dig ett verktyg då du, samtidigt som du blir vägledd, lär dig och utvecklar din egna förmåga i hur du kan guida dig själv.

 

Att arbeta med sig själv på det här viset passar inte alla. Det är en väg och en process där du behöver nyfikenhet, vilja, mod och eget engagemang för att göra arbetet och våga möta sig själv öppet och ärligt.

 

Är det för dig?

 

Den intuitiva sessionen går lika bra att göra via telefon/skype och spelas då in så du kan lyssna om igen.

 

Pris Pris inkl. moms

1,5 h                        1350 kr

 

Paketpris

3 x 1,5 h 3240 kr - eller delbetalning 2 x 1670 kr

5 x 1,5 h 4900 kr - eller delbetalning 3 x 1680 kr

Erbjudande JUST NU till och med 30 oktober

 

1,5h 900 kr

 

Boka din tid genom att ringa:

070-521 95 55

eller skicka ett mail till: info@livsspiralen.se

 

Ange din e-mail när du bokar.

Innehar F-skatt.

Den holistiska människan

Klienter berättar:

"En helt magisk, fantastisk upplevelse att under ett gigantiskt träd, bland andra magiskt gigantiskt stora talande träd, nu ligger ner på marken och i ett samspel med Johanna, Moder jord och fågelsång, får uppleva att gamla präglingar, trauman och tråkiga livsupplevelser avlägsnas, tonar ut och försvinner ur min kropp. En lättnad som är oförglömmerligt!

Till saken hörde att jag innan av Johanna gått omkring bland denna oas av träd, lärt mej att lyssna till vad dom har att berätta för mej o berikats av deras kunskaper och uppfyllts av deras visdom.

Tack Johanna för att jag fått lära känna dej lite med och genom att vi även möttes i qi-gongen! Allt detta kommer att för evigt stanna i mitt ❤️-a."

Ellinor Brenje

"Gotland -Sunshine Week.

Mitt första möte med Johanna var på Gotland 2016. Jag hade hört talas om hennes behandlingar och bestämde mig för att ta en.

Vår behandlingsplats var utomhus under en jättestor lönn. Trädkronan böjde sig runt oss och miljön var läkande i sig. Otroligt vackert. Fågelkvitter, ljumna vindar och solsken. Fantastiskt att kunna lägga sig på en massagebänk i den här miljön.

 

Jag upplevde Johannas behandling som väldigt behaglig och stundtals smärtsam. Hon fann alla mina dolda blockeringar som satt sig i min kropp. Helt otroligt, när vi nådde dessa punkter hjälpte hon mig ta reda på vad de handlade om och hjälpte mig att släppa taget om dem. Och det kändes så befriande. Efter behandlingen kände jag mig euforisk och väldigt lätt. Både i kropp och själ.

Jag rekommenderar verkligen Johannas behandlingar för de är något utöver det vanliga."

 

Maria Andreasson ,Borås

Varmt Välkommen!

 

Johanna

Livsspiralen © 2015