Intuitiv massage

Intuitiv massage

Mer än bara en massage!

 

Den intuitiva massagen är en djupgående behandling som påverkar både kropp och själ. Den utgår alltid från vad du behöver just nu.


I massagen stimuleras både muskler, kroppens energibanor och olika punkter på kroppen och fötterna. När dessa områden stimuleras får kroppen hjälp att lösa upp spänningar och stagnationer, både fysiskt och emotionellt. Detta frigör kraft och stimulerar till helande för både kropp och själ.


Effekten av denna djupgående massage kan vara att öka den allmänna prestationsförmågan och ge mer ork och kraft. Den är också smärtlindrande, immunförsvarshöjande och cirkulationsfrämjande. Genom massage, tryck och beröring frigörs också olika hormoner och ämnen som verkar för att ge avspänning, lugn och välbefinnande.


Den främjar livskraftens flöde och kroppens balans. Vidare stärker den även kroppens självläkande förmåga och aktiverar våra egna inre resurser för återhämtning och vila.


Dessutom friges mental och känslomässig stress och press vilket hjälper till att öka känslan av mer välmående, lugn och tillfredsställelse i livet.


Att ta den intuitiva massagen över tid i friskvårdande och förebyggande syfte lindrar och förebygger besvär effektivt. Samtidigt stärker den dig och ger dig mer kraft och energi så du lättare kan hålla dig pigg, frisk och balanserad.


Den intuitiva massagen ger dig även möjlighet att lära känna och bli mer lyhörd för dig själv, din kropp, dess signaler och dina behov.


I kombination till massagen förekommer samtal, guidade visualiseringar, andning, mindfulness, självreglerande och balanserade övningar och rörelser för att skapa medvetenhet och kontakt med din kropp.


Prova på pris (gäller endast nya kunder)                  30 min          430 kr


Nystartspris (gäller befintliga och nya kunder)          60 min          660 kr

Priserna gäller en gång per person

Gör din bokning senast 15 augusti. 


Ordinarie priser

Tid                      Pris

   60 min             790 kr

   90 min             970 kr             


3-pack

   60 min            2100 kr

   90 min            2619 kr 

 

Hela människans hälsa och välmående