Trädbildssessioner

 

Trädbildssessioner

 

Träden är en fantastisk symbol för oss människor. Genom att titta på ett träd rent fysiskt, i meditation eller på en bild vi målat, kan trädets utseende, växtmiljö, storlek, skador och friskhet tala om en massa om oss själva och det som pågår i vårt liv. Men också om saker som hänt tidigare i vårt liv som påverkar oss även idag.

 

Genom att använda träden som symbol för oss själva på olika vis kan vi se och bli medvetna om olika beteenden, mönster, inre känslomässiga och mentala blockeringar, hinder och situationer. Vi kan även bli medvetna om saker vi behöver utveckla och börja med eller saker vi behöver förändra och släppa taget om.

 

Det finns alltså otroligt mycket att lära om sig själv genom att titta på träden som symbol för en själv. Kombinationen trädbild och session ger ett kraftfull personlighetsutvecklande och frigivande verktyg.

 

Vi kombinerar de symboliska samband vi ser i trädet med sessionens medvetandegörande frågor och frigivningar. Dessa tillsammans kan ge klara insikter och möjlighet till kraftfulla förändringar. Sessionen medvetandegör ofta saker du tidigare inte varit medveten om och kan öppna upp till mer frihet, glädje och kraft. Den nya medvetenheten kan resultera i att du gör nya val och förändringar av det du upplever inte fungerar i ditt liv.

 

Samtidigt som du får personlig guidning och vägledning lär du dig själv att se och tolka dina bilder och vad de betyder för dig.

Det innebär att du lär dig ett ett självhjälpsverktyg som du har tillgång till för resten av livet.

 

 

Trädbildssession - 90 min + tolkningstid innan session

 

Du målar en trädbild som du sedan skickar till mig på mail, inskannad eller som foto. Jag behöver sedan några dagar på mig att läsa av och tolka vad jag ser, upplever och förnimmer i bilden rent fysiskt, men också energimässigt. Här använder jag mig både av intuitionen och av bildtolkningsmaterial. När vi sedan möts, fysiskt här hos mig eller över Skype, använder jag bilden och det jag fått fram som grund i sessionen. Jag berättar och ställer frågor om det jag ser, ger utrymme för dina egna reflektioner och tankar på det och hjälper dig att frige det som är redo att friges.

 

 

Trädbildspaket - 90 min session 1 gång/månad

 

Precis som i arbetet över tid med den intuitivt guidade sessionen, kan arbetet med trädbilder över tid ge positiva inre förändringar och mer kraft till livet och dina val. Resultatet blir ofta fördjupad förståelse och medvetenhet om dig och ditt liv, samt en process som inte stannar av mellan gångerna vilket gör att du snabbare utvecklas mot mer samstämmighet med dig själv.

Det ger också dig ett verktyg då du, samtidigt som du får personlig guidning och vägledning, lär dig och utvecklar din egna förmåga i hur du kan tolka dina bilder och guida dig själv.

 

Pris Pris inkl. moms

Trädbildssession 90 min 1500 kr

 

Trädbildspaket - session 1gång/månad

5 x 90 min 5500 kr - eller delbetalning 5 x 1150 kr

11 x 90 min 11000 kr - eller delbetalning 11 x 1050 kr

 

I varje paket ingår ett Better globe träd.

Vad är Better Globe träd? Läs mer här

Boka din tid genom att ringa:

070-521 95 55

eller skicka ett mail till: info@livsspiralen.se

Ange e-mail och mobilnummer när du bokar.

 

Klienter berättar:

"Jag kan verkligen rekommendera en trädsession med Johanna! Att min teckning av ett träd kunde säga så mycket om mig o mitt liv trodde jag aldrig! Johannas sätt att på ett väldigt intuitivt, lyhört o medkännande sätt vägleda mig igenom sessionen och hitta exakt det som behövdes, var imponerande.

Jag kände mig väldigt trygg och hållen genom hela sessionen och fick upp ögonen för beteenden hos mig eller händelser i mitt liv som Johanna hjälpte mig släppa!

 

Efteråt har jag lättare kunnat se vad som är mitt och vad som är andras, jag känner mig lättare och mer grundad i mig själv och jag känner mig ödmjuk inför den kunskap som Johanna besitter. Jag kan varmt rekommendera henne!"

 

Lotta, Stockholm

Innehar F-skatt.

Varmt Välkomna!

 

Johanna

Livsspiralen © 2015