Aktuellt

 

Aktuellt

__________________________________________________

När träden talar till oss

Lär dig använda träden som kraftkälla och vägledning till ditt inre Jag

 

Framöver är jag både ute på föredrag och mässor med boken. Både större och mindre evenemang. Listan nedan uppdateras efter hand.

 

Våren 2018

 

Att använda naturen som kraftkälla och läkande verktyg

 

Ett upplevelsebaserat föredrag som grundar sig på budskapet i min bok "När träden talar till oss".

 

Jag har tidigare varit sjukskriven för ”vidbrändhet” och har med hjälp av naturen och naturmedicinen helat mig själv genom att dagligen använda mig av naturens vägledning och helande kraft.

Boken handlar om hur vi kan använda träden som kraftkälla och vägledning till vårt inre Jag. Många timmar ute i naturen med träden och i skogen, har fördjupat den naturmedicinska kunskapen. Det har också lett fram till en djup relation med träden som visat mig hur vi människor kan använda dem för att helas.

Det vill jag nu dela med mig av genom boken, olika upplevelsebaserade föredrag, kurser och workshops, för att inspirera och uppmuntra människor att själv gå ut och undersöka hur de kan helas, lära och uppleva av naturen och träden.

 

I det här föredraget berättar jag om mitt helande, bokens innehåll och vägen fram till den. Jag delar hur jag använder träden och naturliga verktyg för att hämta kraft, hantera stress och press och bli mer hel. Som deltagare får du ta del av tips och göra olika övningar och meditationer, både ute och inne, som du sedan kan använda för att utveckla och fördjupa kontakten med naturen och dig själv så du kan må gott och leva ett liv i balans.

 

Vi kommer att gå ut i naturen och göra någon övning och meditation så kläder efter väder rekommenderas.

 

Boken finns med till försäljning.

 

Skulle du vilja boka in ett föredrag eller workshop där du bor, kontakta mig på info@livsspiralen.se för pris och överenskommelse.

 

Varmt Välkommen!

 

 

_________________________________________________________________

 

Qi-gong på Älmhults Greenhouse

 

Under vårterminen kommer jag att vara på Älmhults Greenhouse och leda Qi-gong varje tisdag kl. 19.00. Läs mer om Älmhults Greenhouse och hur du bokar din plats på www.almhultsgreenhouse.com

 

Johanna

Livsspiralen © 2015